29 Nisan 2013 Pazartesi

Muhteşem İnsanlar

  Artık insanların fizikleri umurumda değil. Hep kafaya takardım güzel olan kızları. Hep onların arkadaş çevresi daha geniş diye düşünürdüm. Hep Facede onların fotoğrafları yüzlerce beğeni alır diye düşünürdüm. Evet, haklıyım. Ama öyle insanlarla tanıştım ki, artık güzel olmak, fotoğraflarımın çok beğeni alması falan hiiiiç umurumda değil. O tanıdığım insanların çoğu, güzel veya yakışıklı olmayan, hatta bayağı böyle bildiğiniz çirkin insanlar. Ama onlarla beş dakika sohbet edebilmek için neler vermezsiniz ki!
  Öyle insanların yanında kendinizi sanki prensesmişsiniz gibi, çoook mühim biriymişsiniz gibi hissediyorsunuz. O insanlar heeep konuşsun istiyorsunuz. Üstelik size iltifat falan ettikleri için değil, gerçekten sohbet ettikleri için onlarla zaman geçirmek istiyorsunuz. Çoğu insan gibi, fiziğinize bakarak karar vermiyor onlar. Sizi, siz olduğunuz için değerli görüyorlar. Bulundukları yerleri sanki ışık kaynağıymışçasına aydınlatıyorlar. Ama güzel veya yakışıklı oldukları için değil, gerçekten harika insanlar oldukları için. Onlarla canınız sıkıldığı zaman veya boş kaldığınız zaman değil, her zaman konuşmak istiyorsunuz. Bir fırsatını bulup yanlarına gitmek istiyorsunuz.
  Ben öyle insanlar sayesinde öğrendim, fiziğin ne kadar saçma, gereksiz ve ufacık bir ayrıntı olduğunu. Artık, fıstık gibi görünen kızlara bakıp bakıp iç geçirmiyorum, üzülmüyorum da. Muhteşem bir fiziğim de olsun istemiyorum artık. Yeter ki, o bahsettiğim muhteşem insanlardan biri olayım. Umarım herkesin hayatında öyle muhteşem insanlar vardır. Gerçekten, her insana lazım.
BRAFER